2 stærke magasiner bliver til ét

1999

Bådfolket kan se frem til en god optakt til sæsonen og annoncører får en endnu bedre adgang til markedet, når de to stærkeste udgivelser til de maritimt interesserede, bliver til ét stort månedsmagasin. Den første samlede udgivelse er planlagt til at udkomme lige op til påske, torsdag den 22. marts.

Med Bådmagasinets køb af BådNyt fra NORDJYSKE Medier får sejlerne og den maritime branche et magasin, der mikser det bedste fra to verdener. Kommende chefredaktør for det nye Bådmagasinet, Søren Øverup udtaler:

Vi tager det bedste fra to gode blade, og det giver os muligheden for at fokusere på høj kvalitet og stor variation i selve indholdet. Jeg kan jo blot nævne Torsten Rasmussens Gør Det Selv artikler, som nærmest har opnået kultstatus blandt sejlerne. Sammen med et godt miks af det øvrige indhold fra de to blade vil læserne få det bedste af det bedste”.

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål angående sammenlægningen, det nye magasin eller lignende, så se nedenstående FAQ, hvor du finder svar på det meste. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 9935 3687 eller via mail abom@nordjyskemagasiner.dk

Er du nuværende abonnent på BådNyt betyder sammenlægningen for dig, at du den 22. marts modtager første udgivelse af de fusionerede blade. Dit abonnement forsætter uændret, og hvis du har modtaget en faktura betaler du denne såfremt du ønsker at fortsætte dit abonnement.

For de kunder, som i dag abonnerer både på BådNyt og Bådmagasinet, så vil eventuelt tilgodehavende på BådNyt blive lagt sammen med tilgodehavende på Bådmagasinet. Så hvis du har et tilgodehavende på 3 numre på BådNyt og 2 numre på Bådmagasinet vil du få 5 numre af det sammenlagte magasin før du vil modtage en ny opkrævning.