På en Sjælland Rundt-tur får man for det meste prøvet det hele. Natsejlads, hårdt vejr og vindstille. Arkivfoto: Henrik Jessen 2012
På en Sjælland Rundt-tur får man for det meste prøvet det hele. Natsejlads, hårdt vejr og vindstille. Arkivfoto: Henrik Jessen 2012

Fede præmier til Sjælland Rundt

793

Sjælland Rundt har indgået en aftale med Palby Marine, der i år bliver præmiesponsor. Palby er den største maritime grossist herhjemme, så sejlerne kan godt begynde at glæde sig.

Når de gennemførte både er kommet over mållinjen ud for Helsingør Nordhavn i løbet af weekenden d. 1.-2. juli, vil de vindende både kunne mærke, at der står en stor præmiesponsor i ryggen på dette års Sjælland Rundt. Palby Marine A/S er nemlig præmiesponsor for den traditionsrige kapsejlads, der i år kan fejre 71 år. Det skriver “Sjælland Rundt” i en pressemeddelelse.

Over 100 både tilmeldt

Helsingør Sejlklub har lagt stor energi i årets kapsejlads og der er over 100 både tilmeldte. Til sammenligning var der 80 både til start sidste år. Helsingør Sejlklub og Palby Marine glæder sig over den store fremgang og ikke mindst den interesse sejlerne har vist for kapsejladsen og den opmærksomhed hele arrangementet har fået. Kapsejladsen skydes i gang torsdag d. 29. juni og er i øvrigt startdatoen for den allerførste Sjælland Rundt i 1947.

Palby Marine er kendt af de fleste sejlere og har leveret mange produkter gennem årene til sejlere i hele landet. Med aftalen øges kendskabsgraden hos både Palby Marine og Sjælland Rundt.
– Det er glædeligt, at Palby Marine igen i år ønsker at støtte op om årets sejlads og dermed være med til at sætte fokus på sejladsen. Vores ambition er at få endnu flere sejlere på vandet, og det er en ambition, Palby Marine er med til at støtte op om, siger Poul Vinding fra Sjælland Rundt-udvalget i Helsingør Sejlklub.

Hos Palby Marine A/S i Kolding er man også begejstret for sponsoraftalen.
–Palby Marine er med over 10.000 varenumre på lager Danmarks største grossist af maritimt udstyr og reservedele. Vi stræber efter at have det mest komplette lager af alle typer bådudstyr, af den bedste kvalitet til den rigtige pris. Vores lager og distributionsnetværk, sikrer at vi kan leverer produkter til sejlerne -via vores forhandlere, fra dag til dag. Det er derfor naturligt at være en del af en så stor kapsejlads som Sjælland Rundt der er med til at sætte fokus på sejladsen, fortæller Peter Helleskov fra Palby Marine A/S.

Læs mere om Helsingør Sejlklub og sejladsen ”Sjælland Rundt” her.