Så går det løs inden længe i Ishøj, hvor en af årets største båd- og vandsportsmesser vil finde sted i første weekend af september.

Ishøj Båd- og vandsportsmesse

936

Den flydende messe i Ishøj Havn nærmer sig med hastige skridt. Udstillingen løber fra den 1.-3. september 2017.

En af de store attraktioner for de besøgende på båd- og vandsportmesse i Ishøj Havn er HAVANA fra TV-udsendelsen ”Kurs mod fjerne kyster”. Havana er formodentlig Danmarks mest kendte langtursbåd, og det skal blive sjovt at se denne Jeanneau Sun Odyssey 51 i virkeligheden.

Alle håber naturligvis på godt sommervejr, men ellers vil den store hal på over 2.000 kvm sikre, at man kan nyde maritimt tilbehør og udstyr i tørvejr.

– Den flydende udstilling på Ishøj Havn kan i år løfte sløret for en mangfoldig flåde af både, spændende fra de små hurtige speedbåde, over kvalitets-kølbåde, til helt store og eksklusive katamaraner – alt hvad dine drømme kan indeholde. Der er noget for enhver smag og pengepung, fortæller Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg, der er medarrangør af udstillingen.

– Der vil altså med sikkerhed være lidt for enhver sejler, som har lyst til at hente inspiration til det maritime liv, blive vejledt og rådgivet i forbindelse med den næste båd- eller udstyrshandel. Udstyr vil, som tidligere nævnt, være repræsenteret i den store hal, hvor du kan finde alt fra køl til mast.

DE BÅDE KAN DU SE!

Bådmærker, der kan opleves på messen i Ishøj er: Arcona, Askeladde, Bavaria, Bayliner, Beneteau, Chris Craft, Comitti, Faurby, Fountaine Pajot, Hanse, Inter Boats, Invictus, Jeanneau, Lagoon, Marex, Nimbus, Nordic Cruiser, Nordship, Prestige Luksusyacht, Princess, Quicksilver, Saga, Sargo, Sea Ray, Seascape, Valiant, Viknes, X-Yachts.

X-Yacht vil bl.a. præsentere den nye X4 til 3-3,5 mio. kroner incl. moms og udstyr solgt over forventning. Allerede i første halvår af 2017 er der solgt 50 af den nye X4. Otte-ni  af dem er solgt i Danmark, mens de øvrige er gået til udlandet. X-Yachts kommer til januar med en ny X49, der sejlklar koster 5,9 mio. kroner. Den bliver udstillet på næste års bådmesse i Düsseldorf til januar.

TID & STED

Dato: 1.-3. september 2017 (fredag & lørdag 10.00-18.00 & søndag 10-17.00).

GRATIS ENTRÉ – GRATIS PARKERING

Det er gratis at besøge udstillingen, og det er gratis at parkere. På Ishøj Havn vil der være boder med vand, fadøl og grill med både bøffer og pølser.

HER ER NOGLE AF UDSTILLERNE:

Fritidskajakker og fritidsjoller / Albertslund udstiller Sup boards, kajakker, og har Danmarkspremiere på nyheden BELLYAK.

Bådhuset Beder udstiller REGAL 24 FD, SAVER 750 CABIN og HUMBER 800.

Yamaha Motor Danmark udstiller blandt andet de populære JEANNEAU Merry Fisher 695 og 795. Og mange flere…

SÅDAN FINDER DU VEJ

Få rutevejledning her

Ishøj Havn ligger midt i Køge Bugt Strandpark. Du kan vælge at sejle, køre eller tage det offentlige til bådmessen.
Ishøj Havn ligger midt i Køge Bugt Strandpark. Du kan vælge at sejle, køre eller tage det offentlige til bådmessen.

Messen arrangeres af Tempo Huset i samarbejde med brancheforeningen Danboat. Se mere på www.ishojbaadmesse.dk