OM BÅDNYT

Velkommen til BådNyt

BådNyt er Danmarks praktiske bådblad, og det har vi været siden 1971. Vi skriver om både, udstyr og om maritim livsstil til alle jer, der lige som os, elsker at sejle – om det er med motor eller med sejl. Livet på vandet, på båden og i havnen er og bliver vores store interesse, og i magasinet giver vi dig inspiration til alt det, der hører til: tursejlads, både, udstyr og ikke mindst ekspertviden om, hvordan du tager godt hånd om din båd og løser alle de problemer, der måtte opstå – store som små! Gør-det-selv-delen står vores mangeårige journalist Torsten Rasmussen for. Har du en idé til et problem, vi skal behandle i magasinet, så skriv til Torsten. Har du artikelidéer, kan du også skrive til vores redaktører Katrine Bertelsen.

Torsten-Rasmussen Torsten Rasmussen
Journalist & Gør-det-selv / Bådekspert
 
E-mail: torsten@baadnyt.dk
Katrine Bertelsen
Redaktør & Journalist
E-mail: katrine.bretelsen@baadnyt.dk

I hvert nummer af BådNyt har vi grundige tests af sejlbåde, motorbåde og/eller produkter, vi bringer nyheder fra branchen og har interviews med sejlere og andre med passion for både og det maritime liv. Du kan bl.a. læse om oplevelser fra langturssejladser, om udfordringer ved kapsejlads, om trends og nyt i branchen samt baggrundshistorier og debatindlæg.

BådNyt udkommer 12 gange om året og bliver læst af 45.000 personer, der deler vores passion for sejlerlivet (Index/Gallup 4. kv. 2015/1. kv. 2016). Nedenfor kan se, hvordan bladet kan tage sig ud. Her på vores hjemmeside deler vi naturligvis nogle af vores bedste artikler, tips og guides til gør-det-selv, nyheder, videoer m.m.

Hvem er vi?

BådNyt bliver skabt af en lille redaktion, der holder til hos Nordjyske Magasiner på Nørre Voldgade i København. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere rundt omkring i landet og i udlandet – fra journalister og fotografer til sejlere og branchefolk.

God læselyst
Kh redaktionen på BådNyt